Društvo

Kulturno turistično društvo Lokovec je nevladna organizacija, ki deluje v javnem interesu. Skrbi za razvoj turizma v kraju, veliko pozornosti posveča ohranjanju snovne in nesnovne kulturne dediščine ter razvijanju ljubiteljske kulturne dejavnost in je organizator številnih javnih prireditev.

Osnovni podatki:

KULTURNO TURISTIČNO DRUŠTVO LOKOVEC

Sedež: Lokovec 82, 5253 Čepovan, Mestna občina Nova Gorica
Matična št. 1505521000
Davčna št. 44165781 (nismo zavezanci za DDV)
TRR: SI56 6100 0002 5292 612 Delavska Hranilnica d. d. Ljubljana

Društvo deluje v javnem interesu.
Datum ustanovitve: 22. 6. 2000
KTD Lokovec je članica Turistične zveze Slovenije in Turistične zveze Nova Gorica ter je vpisano v register prostovoljskih organizacij.

Reference

DIPLOMA MESTNE OBČINE NOVA GORICA (2008)
Mestna občina Nova Gorica je ob praznovanju 60-letnice mesta na Slavnostni seji Mestnega sveta društvu podelila DIPLOMO Mestne občine, za aktivno zbiranje in poustvarjanje ljudskega izročila ter za vlogo nosilca družabnega življenja v kraju.

MURKOVA LISTINA (2010)
Društvo je prejemnik MURKOVE LISTINE, ki jo vsako leto podeljuje Slovensko etnološko društvo. To visoko priznanje je društvo prejelo za pestre oblike etnološkega in kulturnega dela v domačem kraju.

PRIZNANJE TZ Nova Gorica (2019)
Ob praznovanju 30-letnice TZ Nova Gorica je priznanje za svoj doprinos prejelo tudi KTD Lokovec.
 

Lahko se nam pridružite:

  • Članstvo
    Član društva lahko postane vsakdo, ki poda pristopno izjavo, poravna letno članarino in se zaveže spoštovati statut društva. Član prejme člansko izkaznico, ki jo izda Turistična zveza Slovenije, z letno znamko pa izkazuje plačano članarino.
  • Pristopna izjava (obrazec)
    Članarina za leto 2024 znaša 10 EUR.
  • Ugodnosti
    S člansko izkaznico lahko koristite ugodnosti, ki jih ponuja TZ Slovenije in ugodnosti društva, ki so povezane s popusti pri izdaji naših publikacij in drugih storitvah. Člani si lahko brezplačno izposodijo zložljive mize in klopi za razna domača praznovanja.

Galerija

Vse pravice pridržane © 2024 KULTURNO TURISTIČNO DRUŠTVO LOKOVEC
Izdelava spletnih strani: Carpediem d.o.o.